• Poolhouse

    1
    1
    2
    2
    3
    3
    4
    4
    5
    5

    Dit poolhouse kadert in een renovatie van bij bestaande woning . Een prachtige locatie en dito tuin met uitzicht. Het huis kon een grondige opsmukoperatie wel gebruiken en ook de tuin werd aangepakt.

    Dankzij grote structurele raampartijen kunnen de bewoners nu optimaal genieten van het uitzicht op hun tuin en de wijde omgeving. Om de eenheid van deze ingrepen niet te verstoren, kreeg glas ook een hoofdrol toegemeten voor het poolhouse. Vandaar de keuze om het poolhouse af te schermen met een doorlopende glazen wand met een halfdoorzichtige beglazing, gecombineerd met indirecte verlichting. ’s Avonds creëren de schaduwen van de douchende kinderen of andere voorbijgangers een sfeervol lichtspektakel.

Designed by Jurgen